25-річного вінниччанина катувало у підвалі подружжя
Вінничина

25-річного вінниччанина катувало у підвалі подружжя

3 листопада 2020, 15:39
0
0
Сподобалось?
0

3 листопада вінницькі поліцейські затримали подружжя, яке викрало 25-річного вінничанина. Його побили, одягли на голову мішок, погрожували пістолетом, завезли на територію приватного домогосподарства та утримували в підвальному приміщенні упродовж доби.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Вінницькій області. Відомо, що про викрадення чоловіка у поліцію заявила його дружина. Як з’ясувалося згодом, таким чином від вінничанина вимагали 12 тисяч гривень уявного боргу.

– Затримали зловмисників в момент їх пересування на автомобілі в середмісті Вінниці бійці спецпідрозділу КОРД. Під час огляду автомобіля поліцейські вилучили мішок, мотузку, металеву трубу та інші знаряддя вчинення злочину. За місцем проживання зловмисників вилучили пістолет для відстрілу гумових куль, – повідомили у поліції.

Зловмисники звинуватили потерпілого, який працював у них, в крадіжці 12 тисяч гривень. Потерпілий свою вину заперечував. Тоді його силою посадили в автомобіль, одягли мішок на голову та привезли в будинок зловмисника, де надалі утримували впродовж доби у підвалі.

За словами потерпілого, його побили, а потім привезли додому, де забрали його паспорт, мобільний телефон та телевізор, вимагаючи кошти.

– Наразі 36-річний чоловік поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Готуються матеріали для оголошення йому про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини. Оцінка дій його 30-річної дружини буде надана в ході слідства, – повідомили у поліції.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Такий злочин карається ув’язненням терміном до 5 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися