Вінничанка створює реалістичні рюкзаки-киці
Вінничина

Вінничанка створює реалістичні рюкзаки-киці

12 квітня 2021, 14:22
1
0
Сподобалось?
0

Вінничанка Наталія Степанюк відкрила у собі дивовижний талант. Вона дуже любить котиків, й надихнулася ними на створення оригінальних наплічників у вигляді пухнастиків. Її рюкзаки справді вражають реалістичністю. Адже здається, що на спині в людини сидить справжнісінький гігантський кіт.

Вироби з вовни пані Наталя почала виготовляти кілька років тому. Хоч за освітою педагог, а за професією менеджер, мистецтво стало порятунком від буденної метушні. Розробила авторські черевички та чимало елементів одягу, має цілу колекцію іграшок. А от ідея створити з вовни рюкзак, зізнається, виникла випадково під час карантину. Бо звернула увагу, що багато людей навколо носять не сумки, а саме наплічники.

– Свої вироби я виготовляю методом мокрого валяння, – розповідає майстриня. – Це коли береться вовна, мило і вода. І гарний настрій, звісно, – додає, усміхаючись.

Аби створити свого першого рюкзака-кота, жінка стала придивлятися до… дворових пухнастиків. Каже, вони такі характерні персонажі! У когось гарний розріз очей, у когось окрас. Зареєструвалася також у соціальних мережах у групах природолюбів, шукаючи знімки котиків, які б її вразили. І знайшла. Так з’явився смугастик Веніамін.

– Це була річ для себе, – щиро каже Наталія Степанюк. – Бо ж рюкзак – дуже зручно. Але друзі побачили – попросили створити котиків для їхніх дітей. На сьогодні маю сімейку із сімох ось таких симпатяг (показує – авт.). Один уже від’їхав як подарунок в Іспанію.

І справді, коти неймовірні! Так і хочеться їх почухати за вушком. Аби почути: «мррр». Хтось як доповнення має різнобарвний шарф, а хтось – пов’язочку. Тож легко зрозуміти, де котик-хлопчик, а де – киця-дівчинка.

Один котонаплічник майстриня виготовляє протягом місяця. Каже, могла б і швидше, але за роботу сідає лише у найкращому настрої. Переконалася: тоді вироби виглядають, як живі. Адже передається їм позитивна аура, що йде від натхнення.

Витримує такий рюкзачок до п’яти кілограмів ваги. З ним можна ходити в магазин чи у школу. Але й сам по собі він – чудовий аксесуар, який робить образ просто неперевершеним!

Зараз Наталія Степанюк розробляє інші моделі рюкзаків. Обіцяє невдовзі здивувати наплічниками-песиками та єнотами.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Анастасия Миронова
    Анастасия Миронова

    Рюкзаки в основном носились для удобства, сейчас их носят как аксессуар, часто вижу на улице рюкзаки размером как сумочка. Для меня рюкзак это тоже аксессуар, как и ремень. Ношу только натурального кожаного качества и покупаю вместе с мужем в магазине - https://akceccyap.com.ua/

    12 липня 2021, 19:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися