У Вінниці обрали переможницю конкурсу краси серед жінок 60+
Вінничина

У Вінниці обрали переможницю конкурсу краси серед жінок 60+

25 вересня 2021, 11:09
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці обрали переможницю конкурсу краси «Пані 60 +». Участь у ньому взяли семеро пенсіонерок. Всі вони відвідують Терцентр соціального обслуговування. І своїм прикладом доводять - життя на пенсії тільки починається. 

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ВІТА.

Останні приготування перед виходом. Учасниці поправляють зачіски, макіяж, уважно розглядають себе у дзеркалі та налаштовуються на перемогу.

"Я вважаю, що бути пані це не є просто набір дефіле чи чогось такого. Це спосіб життя. І сьогодні кожна з учасниць покаже на що вона здатна. Ми працювали командою, дуже старалися", - розповідає учасниця конкурсу Ірина Шовкопляс.

Також серед учасниць 73-річна Анастасія Грицева. Жінка найстарша серед конкурсанток. Зізнається, позмагатися у конкурсі "Пані 60+" - її заповітна мрія.

"Нарешті мрія здійснилась. Я займаюся танцями, англійською мовою, психологією. Живу таким життям, щоб тішити усіх і щоб самій було радісно на душі", - каже Анастасія.

Щоб підтримати конкурсанток за лаштунки конкурсу прийшов міський голова, а вже зі сцени Сергій Моргунов привітав поважних леді та подякував конкурсанткам за їхній авантюризм та відважність.

3 місяці активних тренувань і семеро учасниць на сцені. Жінки мали пройти 7 випробувань, в тому числі і дефіле. Перед публікою пані "срібного віку" поставали в різних образах - то в діловому костюмі, то у вечірніх сукнях, однак найбільший захват публіки викликав вихід в українських костюмах.

Запалили сцену конкурсантки і зумбою, твістом та бурлеском, демонструючи свої таланти. Глядачі - в захваті. Аплодували не жаліючи долонь та усіляко підтримуючи красунь.

За образи поважних пані відповідала Ніна Скворцова - працівниця терцентру. За кожну з леді кравчиня міцно тримала кулачки і уважно спостерігала за виступами. Зізнається, ніч напередодні не спала - так хвилювалась за панянок.

Оцінювали конкурсанток за 10-бальною шкалою. Журі кажуть, вибір нелегкий - усі достойні. Не могли обрати фаворитку і глядачі. На їхню думку, кожна пані заслуговує на титул переможниці.

За результатами конкурсу переможницею стала Людмила Тихонова.

"В такому конкурсі беру участь вперше. Мені вже 69 років. Я хочу бути прикладом, а не обузою для своїх чотирьох внуків та донечок. Не пластичні операції роблять нас гарними, а такі конкурси", - розповідає новоспечена переможниця.

Конкурс краси "Пані 60+" у Вінниці вже став традиційним. Від спонсорів усі поважні пані отримали сертифікати на масаж та місячні абонементи у фітнес-клуб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися