На Вінниччині фельдшерка «швидкої» відмовилася забирати важкого пацієнта і порадила везти його у морг
Вінничина

На Вінниччині фельдшерка «швидкої» відмовилася забирати важкого пацієнта і порадила везти його у морг

10 жовтня 2021, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

У Вінницькій області фельдшерка відмовилася забирати в лікарню чоловіка, мотивувавши це тим, що у нього немає шансів на порятунок. За словами родичів, вона порадила відвезти його в морг.

Про це пише ТСН. Згодом швидку викликали вдруге, і медики таки привезли пацієнта до лікарні, але врятувати його вже не вдалося. Лікарі сказали, що було втрачено дорогоцінний час на порятунок.

Чоловіка, який був без тями і весь у крові, знайшла його 14-річна дочка. Рідні викликали бригаду швидкої допомоги, але фельдшерка порадила шукати машину вже для транспортування до моргу.

Друга бригада запідозрила інсульт і негайно вирішила везти його в лікарню. Але згодом чоловік помер.

За словами заступниці головного лікаря Барської районної лікарні Наталії Навроцкок, у пацієнта виявили обширний крововилив у ліву півкулю мозку. Вона вважає, що у разі швидкого реагування врятувати чоловіка, можливо, був шанс.

Журналісти розшукали саму фельдшерку, яка звільнилася після скандалу. Та запевнила, що це був випадок, несумісний із життям, і лікарі нібито нічого не змогли б зробити.

Поліція почала розслідування, проводиться судово-медична експертиза. До матеріалів справи будуть залучені висновки комісії департаменту охорони здоров'я, які дадуть оцінку діям лікаря.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися