П'яний батько побив тримісячну дитину до струсу мозку
Вінничина

П'яний батько побив тримісячну дитину до струсу мозку

31 грудня 2021, 16:25
0
-2
Сподобалось?
-2

У Вінницькій області п'яний батько жорстоко побив свого 3-місячного сина. Внаслідок цього в немовля діагностували струс мозку. 

Мати намагалася захистити свою дитину, але неадекват вигнав її з хати. Про це повідомила у своєму телеграмі уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, пише 24 канал.

«Плач немовляти викликав агресію у чоловіка, який був у стані алкогольного сп’яніння. Як результат дитина отримала струс головного мозку. Лікарі також вказують на наявність у неї гематоми на голові та синця на обличчі. Наразі дитина з матір’ю перебувають у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні», – зазначила омбудсмен.

У поліції відкрили справу, але лише за фактом завдання легких тілесних ушкоджень неповнолітньому.

Правоохоронці прокоментували цю ситуацію і зазначили, що притягнути батька до кримінальної відповідальності можливо лише після проведення експертизи, яку планують зробити після одужання 3-місячного немовляти, а також у разі заяви матері про вчинення домашнього насильства.

Людмила Денісова звернулась до голови Нацполіції з вимогою щодо об’єктивного розслідування факту вчинення домашнього насильства щодо дитини та її матері.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися