У Вінниці жінка зарубала чоловіка на очах у 13-річного сина
Вінничина

У Вінниці жінка зарубала чоловіка на очах у 13-річного сина

27 січня 2022, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці 40 річну жінку підозрюють у вбивстві  76-річного цивільного чоловіка. Сімейна сварка переросла у розправу на очах 13 річного пасинка. Саме хлопчик і викликав поліцію. 

Як повідомляє ТСН, коли приїхали правоохоронці, 76-річний Віктор лежав на підлозі і був ще живий, але надати допомогу медики не встигли. Травми, кажуть, були несумісні з життям. Бригада лише констатувала смерть.

У поліції кажуть - 40 річна жінка сокирою кілька разів вдарила свого цивільного чоловіка, потім зібрала усі цінні речі і гроші, забрала його малолітнього сина та поїхала до готелю. У квартирі ж зловмисниця відкрила газові конфорки, сподіваючись, що це призведе до вибуху. 

У готелі кажуть, жінка коли заселялась була спокійна,  сказала, що немісцева і приїхала до лікаря.

"Домовилась нібито із зубним лікарем вставляти зуби, адекватна, нормальна мама з дитиною, яка попросила з ресторану замовити їжу, погодувати  дитину", - розповіла адміністраторка готелю Альона Жуковська.

Але вже за кілька годин 13 річний хлопчик спустився до адміністратора і попросив терміново викликати поліцію.

"Він був наляканий, розказати, аж поки мати не прийняла свою дозу алкоголю і не заснула, не міг. Потім дитина спустилась і розповіла, що так трапилось, що мама вбила тата", - говорить адміністраторка.

13-річний Дмитро у поліції розповів, що  боявся мачухи, тому відразу не сказав, що трапилось, хоч усе бачив.

Віктор був неконфліктний, кажуть сусіди. З першою дружиною розлучився і довго жив лише з сином. Коли з’явилась нова жінка, ніхто не знає.

13-річний же Дмитро має особливості  розвитку і навчається індивідуально.

"Батько приводив в школу, сидів чекав поки він був на інклюзивному навчанні. З ним було важко справитись, тому батько був весь час в школі. Батько по відношенню до нього був дуже уважний", - розповіла директорка вінницького ліцею №10, де навчається хлопець, Світлана Куца.

Нині хлопчиком опікуються соціальні служби, які і вирішуватимуть його долю. Мачуха у поліції, їй оголосили про підозру і вже 26 січня обиратимуть запобіжний захід. За вбивство чоловіка їй загрожує до 15 років позбавлення волі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися