Коханка Путіна з Вінниці?
Вінничина

Коханка Путіна з Вінниці?

1 січня 2023, 15:28
0
3
Сподобалось?
3

Вже кілька тижнів жителі Вінниці обговорюють свою землячку Тетяну Грабович, яка нині живе у Москві і прославляє путіна. Присвятила йому пісню, а про Україну видала ганебну книжку. Місцеві журналісти «33 каналу» розшукали однокласників, які навчалися разом із нею у ліцеї, та дізналися шокуючі подробиці життя гламурної дівиці.

Вона народилась у 1991 році. Вже в незалежній Україні. А тепер таке плете про свою Батьківщину, що не вкладається у голові. «В Україні після кривавого перевороту 2014-го вибух нацизму і неонаціоналізму. Українській молоді стали прищеплювати дух зверхності. Розповідати, що українці – вища раса, а інші народи – нижча раса…», – це уривок із книжки вінничанки, яку надрукували на росії. Зрозуміло, що такі зрадники – справжня знахідка для місцевих пропагандистів. За цей брєд вінничанка отримає розрахунок великими рублями. Її прийняли до «висшего общества» росії, а щоб ще більше підлизатися, дівуля на день народження путіна написала пісню «Моя росія» і заспівала! У Вінниці її сім’я займалася бізнесом, але кажуть, що батьки ще перед початком війни виїхали до доньки у москву. А от однокласники не шкодують негативних характеристик для Таньки.

– Кажуть, вона має великий досвід і як ескортниця, і як утриманка папіків. Розповіла б, напевно, і як вступала за гроші до «Ківалова», і як в скандали потрапляла. І як кандидатську, знаєте чим, заробила… Бо в школі – що не Грабович, то скандал. І вчилася вона посередньо, – розповідає одна з однокласниць.

– Та запитайте кожного із наших 32 однокласників, у нас просто зневага до цієї зрадниці. В мене була з нею особлива неприязнь. Бо ж вона – одна пихатість і недалекість. А які цінності виставляє – подивіться, золото, брюлики, папіки, шуби, «бентлі» і чотири собачки чіхуахуа. І коли українських дітей рашисти вбивають, гвалтують, вона виставляє фотки з песиками і одягає їх в «шанельки». А ще пишні дні народження кожному з них влаштовує… Ну, не маячня дівахи?! Ну хто вона – слів немає!.. – обурюється ще одна знайома Аня.

– Вона просто продалася. Їй платять – вона це робить… Бо і тут недалека. Коли одні ушлі пропагандоси хочуть злиняти, бо час розплати близько, як сама Симоньян натякнула, і в разі поразки Гаага чекає кожного з них – а Грабович вилазить у великий публічний світ із такою ж брехливою книгою, як сама… – підкреслює інша знайома Ірина.

– Коли вбивають людей і вона не може про це не знати, бо в неї в місті і тітка, і бабуся живуть, вона виставляє фото із портретами путіна і прапорами та співає гімни тирану, особисто написані… Суча дочка вона, – не стримують емоцій сусіди. – Вона давно пропагувала «рускій мір», ще на початку війни однокласники їй телефонували, казали про бомбардування… А вона у відповідь: «Не парься, по Виннице не будут. Я порешаю»… і тут бабах…

– Ми думаємо, що це сімейне. Знаєте, а мама перед війною, кажуть, на повному серйозі ділилась з подругою, що її донька – коханка путіна… Чи може таким гордитись нормальна мама? – дивуються знайомі.

Вся громадськість міста обурена позицією цієї дівки, а окремі політичні сили оприлюднили публічне звернення і заявили, що «…чекаємо її на лаві підсудних в Україні та Гаазі. Нехай вже поміняє дорогі бренди та авто на російську фуфайку!».

Наталія ВЕЧОРОВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися