Хлопець із вінницького села – серед найдовіреніших осіб Путіна
Вінничина

Хлопець із вінницького села – серед найдовіреніших осіб Путіна

2 квітня 2023, 16:39
0
-1
Сподобалось?
-1

Серце крається, коли дізнаєшся, що вихідці з України воюють на боці путіна. Вони вбивають своїх, аби вислужитися. І ціною життів земляків заробляють собі розкішні маєтки та автівки. Нещодавно список зрадників поповнило ім‘я Володимира Алєксєєва, який родом із села Голодьки Хмільницького району на Вінничині.

У селі ця новина розлетілася швидко. Тут і в сусідньому – Широка Гребля – це прізвище популярне. Є багато Алєксєєвих, але, як запевняють люди, ніхто з них не прямий родич зраднику. Ніби чули, що у Хмільницькому районі десь є його двоюрідний брат та тітка. А у Голодьках жила мати цього зрадника Володимира Алєксєєва. Сама виховувала єдиного сина. Тут він навчався у сільській школі.

Чи думала колись ця жінка, що її дитя піде війною на свою землю? Напевно, у страшному сні такого не привиділося. Коли хлопець служив в армії, все більше віддалявся від домівки. Мати жила самотньо і, як згадують люди, хоронили її сусіди. Але Володимир таки приїхав в останній момент, щоб попрощатися з матір’ю. От тільки вже не згадає ніхто, чи це було до початку анексії Криму…

А як же творив свою трудову біографію сільський хлопчина із Голодьок?  У 1984 році закінчив Рязанське вище повітрянодесантне командне училище. З того часу кар’єра 23-річного українця стрімко йшла вгору. Працював у різних розвідувальних відомствах і дослужився до генеральського звання. Він керував розвідкою під час війни у Сирії. За вдало сплановані там операції у 2017 році отримав звання «героя росії». 

А коли путін надумав захопити нашу державу, то доручив Алєксєєву курувати підготовку російської агентури в Україні. Володя з Вінниччини працював над налагодженням роботи «5-ї колони», яка мала вдарити в тилу по українській владі у всіх прикордонних населених пунктах. Сюди його служба заслала і диверсійні групи, які заїхали до початку вторгнення і, не секрет, що й зараз проникають у різні наші силові структури, щоб донести більше відомостей ворогам.

Іноземні журналісти розкопали, що Володимир Алєксєєв давно перебував під американськими санкціями – за те, що очолював операцію російської розвідки по втручанню у вибори Президента США.  Він курував операцію з отруєння «Новачком» сім’ї Скрипалів. Тепер уродженець України займається обміном полонених. Це він вів переговори у Маріуполі щодо здачі у полон військових із «Азовсталі». Обіцяв їм нормальні умови, а потім увесь світ дізнався про знущання в Оленівці. За інформацією закордонних ЗМІ, генерал рф Володимир Алєксєєв вважається найдовіренішою особою путіна у розвідці. За свою відданість він заробив мільйони: їздить на найновіших джипах, має кілька маєтків та квартир. Невже не боїться зрадник, що за злочини його неодмінно чекає покарання? Якщо не людського суду, то небесного…

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися