Вибори: У Луцьку нога в ногу йдуть айдарівець і керівник фонду Ігоря Палиці, можуть бути й інші сюрпризи
Волинь

Вибори: У Луцьку нога в ногу йдуть айдарівець і керівник фонду Ігоря Палиці, можуть бути й інші сюрпризи

27 жовтня 2014, 04:12
0
1
Сподобалось?
1

На Волині триває підрахунок голосів у п'ятьох одномандатних округах. Найзапекліше виглядає боротьба у Луцьку на окрузі №22. Тут за перепустку у Раду змагаються командир роти «Захід» батальйону тероборони «Айдар» Ігор Лапін (представляє «Народний фронт») та керівник фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» (йде, як самовисуванка).

Після підрахунку бюлетенів на 39 дільницях Констанкевич випереджає Лапіна тільки на 0,77%. Про це свідчать результати паралельного підрахунку голосів, що опинилися у розпорядженні ВІПу.

За даними  результатів паралельного підрахунку голосів на майже половині дільниць (39-х) ситуація у на луцькому мажоритарному окрузі така: Ірина Констанкевич - 23,92%, Ігор Лапін - 23,15%.

Є тенденція на скорочення розриву. Решта кандидатів програють із великим відставанням.

За даними паралельних підрахунків, які вдалося дізнатися "Віснику+К", по інших округах ситуація наступна. У окрузі №19 з центром у Володимирі-Волинському впевнено виграє заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь, який репрезентує «Народний фронт». На другому місці відомий волинський волонтер 51 ОМБР Костянтин Зінкевич.

В окрузі №20 з центром у Горохові перемагає самовисуванець Сергій Мартиняк.

На 21-му окрузі, який користувався найменшим попитом серед висуванців - їх тут всього вісім - домінує самовисуванець Степан Івахів. А от його партнер по парламенту і бізнесу самовисуванець Ігор Єремеєв веде запеклу боротьбу з узгодженим кандидатом від демократичних сил - представницею «Батьківщини» Людмилою Кирдою. Вони змагаються у окрузі №23 з центром у Маневичах.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися