Кварцяний про поразку у кубку: «Думав будуть битися, а вийшов дитячий садок»
Волинь

Кварцяний про поразку у кубку: «Думав будуть битися, а вийшов дитячий садок»

28 жовтня 2014, 23:47
0
1
Сподобалось?
1

Після крупної поразки у чемпіонаті від «Шахтаря» головний тренер «Волині» не зміг прийти на післяматчеву прес-конференцію. Цього разу такі сили у Віталія Кварцяного знайшлися і він прокоментував поразку від «Дніпра» у матчі відповіді 1/8 фіналу.

- Не будемо шукати причини у підборі гравців задньої лінії. Ми були обмежені гравцями, до того ж на розминці зламався Новак, потім у Приндети заклинило коліно. Небезпечна у нього травма, надовго випаде. Тому інші гравці отримали шанс. Гуменюк мусив зіграти надійно замість Сімініна, який пропускав матч, а він зіграв дуже погано. Я заборонив грати назад, але бачите як часто захисники відігрували назад воротарю! А він просто стояв! Напевне, не треба було його ставити, а я йому повірив. Буває, що інколи важко вгадати. Найголовніше, що ми програли в швидкості ухваленні рішень, швидкості роботи з м'ячем. Логіки не було в завершальній стадії атак. Якісь спроби зробити вирішальний пас «Дніпро» відгадував, читав.

Досвід і кваліфікація гравців господарів зробили свою справу і «Дніпро» реалізував моменти, в яких ми недопрацювали. Шабанов забрав голову, коли третій гол забивали, двоє відвернулися у першому голі. Такі дитячі помилки... Але вони відбулися через різницю в класі гравців. Вони змусили нас помилятися частіше.

- Ви чекали від своєї команди більшого?

- В кубкових матчах можна не показати якісну гру, але якщо один бореться, а інший ні... Або якщо з трьох два бояться, а третій - ні... Бачите, як Ротань: він по всьому полю. Якщо поступається, то фолить, якщо не встиг, то наздожене. Він одержимий грою. Я до матчу казав Федорчуку: Валера, якщо хочеш себе показати, зіграй з Ротанем. Але забили тоді, коли Федорчука там не було. Другий гол зломив нашу впевненість - команда збавила, ніхто н взяв гру на себе, лідерських якостей не вистачає.

Я бачу, що 70 відсотків гравців не відповідає найвищій лізі. Молоді бояться зіграти. Програйте, але покажіть себе, покажіть характер! Не можна програвати 4:0. У кубкових матчах повинна бути боротьба, додатковий час, пенальті. Я розраховував, що будуть битися, буде дух... Але - дитячий садочок - і все... 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися