Волинські митники затримали контрабандне взуття
Волинь

Волинські митники затримали контрабандне взуття

31 жовтня 2014, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

Сто пар чоловічого взуття торгової марки «ESCOTT» загальною вагою 160 кілограм з порушенням митних правил мав намір перемістити громадянин України через митний пост «Устилуг».

Як стало відомо, чоловік, прямуючи автомобілем  з Республіки Польща до України, обрав для перетину кордону смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». 

Для проведення митного контролю товару водій транспортного засобу надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів документи, згідно яких загальна вартість товару становить 2 тисячі злотих Республіки Польша.

Однак, в ході перевірки, фахівці митниці встановили, що заявлена вартість товару не відповідає дійсності.

Насправді вартість чоловічого шкіряного  взуття становить 6 тисяч 600 злотих РП, що по курсу НБ України - майже 26 тисяч гривень, повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, відповідно до ч.2 ст.459 Митного кодексу України громадянином вчинено дії, спрямовані на незаконне ввезення на митну територію України товару з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу,  як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо вартості товару.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися