Фото:
Волинь

Львівський суд поставив крапку у виборах в одномандатному окрузі у Луцьку

4 листопада 2014, 08:30
2
0
Сподобалось?
0

Протягом двох днів Львівський адміністративний апеляційний суд розглядав позов кандидата у депутати у мажоритарному окрузі №22 у Луцьку Ігоря Рицка щодо визнання недійсними виборів на чотирьох спецдільницях, розташованих у лікарняних закладах обласного значення. Свої звернення у суд позивач мотивував тим, що виборцям, які не є мешканцями Луцька видавали бюлетені для голосування за кандидатів-мажоритарників. Луцький окружний адміністративний суд, вислухавши аргументи сторін та голів дільничних комісій, які нібито допустили порушення, позови відхилив. Тож Ігор Рицко та його представники подали апеляцію до Львівського суду. Він розглядав справу протягом двох днів. Обидва засідання супроводжувалися пікетами під приміщенням суду представників волинської та львівської самооборони, які прийшли підтримати переможця виборів у Луцьку Ігоря Лапіна. Під час недільного засідання активісти приготували для позивача та його юристів коридор ганьби, який закінчувався сміттєвим баком. Тож Ігор Рицко з представниками, аби уникнути загострення ситуації, вийшли через чорний хід. У понеділок Львівський апеляційний адміністративний суд виніс своє рішення, остаточно відхиливши усі позови Рицка. Цей вердикт оскарженню не підлягає.

Тож переможцем в одномандатному окрузі №22 залишився Ігор Лапін.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Павло
    Павло

    На цей раз Правда перемогла бабло. Навіть у Львівському адмінсуді...Прикро лише, що технічний кандидат Рицко, піддавшись на вмовляння відомої луцької "благодійниці" Констанкевич, , що не зробиш заради копійчини в кишені, реально зганьбив своє ім"я...

    4 листопада 2014, 09:09
    Відповісти
    • Андрій
      Андрій

      Повністю підтримую Ваш коментар і пропоную Лапіну створити судовий прецидент для покарання таких як Рицко.Звернутися з позовом до суду на предмет притягнення до відповідальності Рицка,як такого,що з метою матеріальної вигоди був заєрестрованим і приймав участь у виборах як "технічний" кандидат в нардепи.

      4 листопада 2014, 10:11
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися