Cуд поновив на роботі волинських даішників, які зрадили присязі і відмовилися їхати в АТО
Волинь

Cуд поновив на роботі волинських даішників, які зрадили присязі і відмовилися їхати в АТО

26 листопада 2014, 19:22
1
0
Сподобалось?
0

У травні цього року міністр МВС Арсен Аваков звільнив 13 працівників ДАІ на Волині. Усі вони несли службу у взводі супроводу при обласному управлінні і відмовилися виконувати наказ щодо відрядження у зону АТО. Частина з них, через деякий час, звернулися до суду, аби наказ про звільнення з ОВС визнали незаконним. «Оперативний супровід» від громадськості за розглядом цих справ забезпечувала «Самооборона Майдану Волині». Її активісти та представника «Автомайдану» відвідували усі судові засідання. Долучилися до процесу громадського контролю і самооборонівці Львівщини. Адже один з фігурантів скандалу - син заступника начальника УДАІ у Волинській області Михайла Ділая - Тарас вирішив подати позов саме у суд Львова. Усі без виключення звільненні з ганьбою працівники ДАІ свої справи у судах першої інстанції програли.

Проте вчора, 25 листопада, як повідомляє «Самооборона Майдану Волині»,  відбувся розгляд апеляційних скарг Петрукова Богдана Олександровича та Панасюка Михайла Васильовича.

«І вони обоє виграли суди. Тобто, люди, які зради присягу державі будуть поновлені на роботі в ДАІ», - обурюються у волинській «Самообороні».

Завтра, о 9:30 відбудеться розгляд апеляції ще одного ДАІшника, що дискредитував свою роботу - Гнатюка Сергія Володимировича. Розглядатиме справу суддя Большакова О.О. Номер справи - 803/1217/14. Волинські самооборонівці закликають активістів Львова прийти на засідання суду на 9:00. АДРЕСА: м. Львів, вул. Саксаганського, 13.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Правник
    Правник

    Та вже задовбали ті тупорилі люди. Само освіти немає і поняття ніякого, а доказує, що хтось брехун, злодій, боягуз чи хабарник. Якшо НАКАЗУ НА КОНКРЕТНЕ прізвище службовця не було, то ЗА ЩО ЙОГО ЗВІЛЬНЯТИ. Могли би і з тим самим успіхом керівники УМВС поїхати туди. НЕМА ПИСЬМОГО НАКАЗУ ПРО ВІДРЯДЖЕННЯ--------- ТО МОВИ НЕ МОЖЕ БУТИ про ЗВІЛЬНЕННЯ!!!! А всяким писакам, ті що пишуть "за що ми кров проливали на майдані", скажу коротко: з січня буде мобілізація, побачим де будете ви. Більшість напевно втече в Польщу торгашити!

    12 грудня 2014, 20:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися