Чиновник Луцької міськради сплатив підприємцю за неіснуючі дитячі майданчики
Волинь

Чиновник Луцької міськради сплатив підприємцю за неіснуючі дитячі майданчики

30 листопада 2014, 11:23
0
-1
Сподобалось?
-1

Прокуратурою міста Луцька, перевіряючи діяльність Департаменту житлово-комунального господарства міської ради встановила, що липні 2014 року департамент ЖКГ уклав договір з приватним підприємцем про закупівлю дитячого обладнання на загальну суму близько 56 тисяч гривень. Половину коштів бізнесмену перерахували одразу. Він же зобов’язався обладнати дитячі майданчики. Під час перевірки місць, на яких вони мали бути розміщені, головний спеціаліст відділу по благоустрою міста департаменту ЖКГ у документації підтвердив їх наявність, попри те, що насправді обіцяних пісочниць, гойдалок, лавок та ігрового комплексу не було. Однак службовець міськради склав акт приймання-передачі дитячого обладнання, і підприємець одержав з бюджету решту суми за майданчики, повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Після того, як прокуратурою міста було виявлено відсутність частини обладнання, а відомості про службове підроблення, вчинене працівником Департаменту, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дитячі майданчики все ж  встановили на місця.

Ухвалою Луцького міськрайонного суду службовця, який підробив офіційні документи, звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися