Братів-Кононовичів поперли з аспірантури СНУ
Волинь

Братів-Кононовичів поперли з аспірантури СНУ

2 грудня 2014, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці минулого тижня у Луцьку відбулася вчена рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. З-поміж безлічі питань розглядали й одне, яке цікавило не стільки науковий світ Волині, а пересічну громадськість. Зокрема слухали питання про відрахування з аспірантури братів-комуністів Олександра і Михайла Кононовичів.

Про це у «Фейсбук» повідомив громадський активіст Антон Євтушок.  

«Братів Кононовичів відраховано зі складу аспірантів. Вчена рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки підтримала рішення колективу інституту соціальних наук про відрахування зі складу аспірантів інституту Олександра та Михайла Кононовичів без права поновлення.
Доповідаючи на вченій раді про хід справ щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів в університеті проректор із наукової роботи Михайло Яцишин озвучив рішення ради інституту соціальних наук та висновок комісії, яка була створена розпорядженням ректора для службової перевірки діяльності аспірантів II-го року навчання Олександра та Михайла Кононовичів.
За підсумками голосування вчена рада університету підтримала рішення ради інституту про відрахування зі складу аспірантів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Олександра та Михайла Кононовичів», - написав Євтушок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися