Для Волині за кошти ЄС закуплять медичне обладнання
Волинь

Для Волині за кошти ЄС закуплять медичне обладнання

2 грудня 2014, 11:40
0
0
Сподобалось?
0

Три мільйони триста вісімдесят шість тисяч гривень - такою є вартість медичного устаткування та обладнання, яке планує закупити Територіальне медичне об'єднання Любомльського і Шацького районів в рамках реалізації проекту «Розвиток транскордонного співробітництва для покращення громадського стану здоров'я жителів Бєльського (Республіка Польща) та Любомльського (Україна) районів через програму здоров'я і попередження онкозахворюваності і туберкульозу» (Програма Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки).

Про це йдеться на сайті «Вісника державних закупівель».

Закупити планують сім лотів: апарат ультразвукової діагностики, аналізатор газів крові та електролітів, аналізатор гематологічний, імуноферментний аналізатор, бактеріологічний аналізатор, мікроскоп бінокулярний з програмним забезпеченням для підключення до комп'ютера та обладнання для бактеріологічної лабораторії.

Однак наразі відкриті торги відмінені, оскільки Міністерство регіонального розвитку Республіки Польща у Варшаві ще не підготувало відповідної документації.

Як повідомила юрист Територіального медичного об'єднання Любомльського і Шацького районів Яна Кирилюк-Гуж, згідно з українським законодавством, відміна торгів мотивується «відсутністю подальшої потреби у закупівлі товарів, робіт та послуг», що і вказано у «Віснику держзакупівель» від 21 листопада.

«Насправді ж відкриті торги просто відкладені, а лоти, які плануємо закупити, не мають життєвої необхідності в даний час, хоча їх потреба залишається актуальною. І ми, звісно, зацікавлені ці торги провести та закупити важливе обладнання за кошт закордонного гранту, коли всі документи будуть готовими», - сказала юрист.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися