Один з керівників податкової міліції Волині скоїв ДТП під Луцьком
Волинь

Один з керівників податкової міліції Волині скоїв ДТП під Луцьком

2 грудня 2014, 22:23
0
0
Сподобалось?
0

Дорожно-транспортна пригода трапилася минулого тижня. На сайті МВС області йдеться про те, що близько 23-ї години ночі в селі Струмівка Луцького району водій автомобіля «Тойота Кемрі», не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого зіткнувся з електроопорою. У результаті автопригоди пасажир та водій отримали тілесні ушкодження і доставлені у медичний заклад.

З достовірних джерел «Віснику+К» стало відомо, що за кермом «Тойоти» перебував заступник начальника оперативного управління Головного управління Міністерства доходів і зборів у Волинській області майор податкової міліції Тарас Ц. О 23:20 він прямував до Луцька рівненською трасою, однак на в'їзді у місто не розминувся з електроопорою. У салоні авто разом з власником перебувала 20-річниця пасажирка Олена Б. Як свідчать джерела, коли на місце ДТП прибули працівники ДАІ, водій поводився агресивно і не зовсім адекватно, і навіть погрожував міліціонерам.

В УДАІ у Волинській області коментувати цю ситуацію відмовилися. В обласному УМВС водночас відзначили, що за даними фактами буде проведена перевірка. Водія мають притягнути до адмінвідповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися