На Волині затримали рекетира
Волинь

На Волині затримали рекетира

16 грудня 2014, 19:17
0
0
Сподобалось?
0

Історія, яка може завершитися для одного з її фігурантів ув'язненням на сім років, трапилася у Ковелі. Біля одного з супермаркетів міста між двома компаніями виникла словесна суперечка щодо правил поведінки в громадських місцях. Одна група молодиків після цього попрямувала на відпочинок у баню. Саме туди і приїхав, так би мовити, представник від хлопців, яким зробили зауваження, - 39-річний рецидивіст. Він похвалився кримінальним минулим, погрожував фізичною розправою і забрав у 27- річного ковельчанина технічний паспорт на автомобіль. Пообіцяти віддав за 1500 доларів США.

- Передача готівки відбулася в одному з місцевих кафе, - розповідає начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. - Саме там працівники міліції і затримали спритника, який у минулому відбував покарання за скоєння розбою, хуліганства та злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків.

Як повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області, зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України, тож він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися