У Луцькому прикордонному загоні знову змінився командир
Волинь

У Луцькому прикордонному загоні знову змінився командир

16 грудня 2014, 22:33
0
1
Сподобалось?
1

Луцький прикордонний загін очолив підполковник Олександр Мейко. Олександр Васильович народився у Хмельницькому. Розпочав службу в прикордонних військах ще у 1993 році, після чого навчався в Академії прикордонних військ. Не так давно Олександр Мейко очолював Білгород-Дністровський прикордонний загін на Одещині. Цього року пройшов серйозний бойовий шлях. Його перша мобільна застава виходила на кримський перешийок під час захоплення Криму Росією, несла службу на пункті пропуску «Довжанський», охороняла ділянки, які межують з Придністров'ям.

Представив нового керівника прикордонників краю начальник північного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир Плешко.

Міський голова Микола Романюк подякував екс-очільнику Луцького прикордонного загону Ігорю Бурдейному та вручив йому Подяку міського голови. До слова, як повідомив начальник північного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир Плешко, Бурдейний відтепер працюватиме в регіональному аналітичному центрі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися