Доставили допомогу бійцям Луцького прикордонного загону
Волинь

Доставили допомогу бійцям Луцького прикордонного загону

22 грудня 2014, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

Бійці з Луцького прикордонного загону на день Святого Миколая отримали матеріальну допомогу від волинян. Доставив святковий вантаж голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба.

Зараз 173 волинянина несуть службу по охороні кордону з Росією у Чернігівській області. Найбільш приємними для прикордонників стали дитячі подарунки - малюнки та листи, сповнені щирою любов'ю до захисників України. За кошти депутатів Володимир-Волинської міськради, які пожертвували премії до Дня місцевого самоврядування, та за кошти, зібрані на фестивалі документального кіно, було придбано бензопилу та інші інструменти. Передали також стаціонарний прибор нічного бачення від Ігоря Оцалюка та бінокль.

Також бійцям дісталося багато різних солодощів, продуктів харчування, теплого одягу, медикаментів. А понад  600 пирогів для хлопців спекли Володимир-Волинські господині.

До організації поїздки та збору вантажу активно долучилися чимало громад Волині - Володимир-Волинська, Старовижівська, Луцька, Устилузька. Усім їм прикордонники висловлюють глибоку вдячність за доброту, людяність та підтримку, які так необхідні їм там на передніх рубежах охорони державного кордону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися