На Волині ДАІ полює на «хвойних» браконьєрів
Волинь

На Волині ДАІ полює на «хвойних» браконьєрів

25 грудня 2014, 17:38
0
0
Сподобалось?
0

Щороку, у передноворічний період на території Волинської області працівниками Державтоінспекції проводяться заходи, які покликані зупинити та попередити винищення лісових насаджень.

Посилена увага інспекторів ДАІ приділяється виявленню фактів незаконної рубки, перевезення та реалізації хвойних дерев. Не дивлячись на те, що подібні заходи проводяться з року в рік, правоохоронці Волині періодично виявляють факти незаконного знищення ялинок.

Управління ДАІ у Волинській області наголошує, що до початку січня правоохоронці патрулюватимуть хвойні масиви по області, працівники ДАІ будуть перевіряти транспортні засоби, які везуть дерева. Якщо водій не зможе надати підтверджуючих документів на хвойний вантаж, то в такому випадку на нього чекає адміністративна відповідальність. Незаконна вирубка ялинки тягне за собою штраф - від 85 до 170 гривень, а незаконний продаж - до 255 гривень. До того ж, порушнику потрібно буде відшкодувати збитки навколишньому середовищу, які, залежно від товщини ствобура, варіюють від 200 до майже 2 тисяч гривень за кожне дерево, зазначають в УДАІ УМВС України у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися