У Луцьку прощалися із загиблим нацгвардійцем
Волинь

У Луцьку прощалися із загиблим нацгвардійцем

8 січня 2015, 22:39
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відбулося прощання з загиблим у ДТП у Донецькій області бійцем батальйону Національної гвардії імені Кульчицького Тарасом Герасимюком. Спершу учасники жалобної процесії зібралися у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, де відбулося відспівування загиблого. Були присутні й перші особи області та міста. Богослужіння провів отець Миколай Нецькар.

Далі на Театральному майдані відбулася громадська панахида. Спогадами про загиблого ділилися бойові побратими Віктор Вовк та Сергій Кутній. Вони вибачилися перед рідними, що не змогли зберегти життя товаришеві. 4 січня вони забирали його здорового з сім'ї і так скоро повернули у домовині.

Заступник командира частини Національної гвардії України підполковник Анатолій Воляник вручив рідним Тараса Герасимюка медаль «Захисник Вітчизни», якою волинянина нагородили посмертно.

Жалобна процесія була надзвичайно важка. Матір Тараса Герасимюка постійно знаходилася під наглядом лікарів «швидкої», адже жінка кілька разів втрачала свідомість. Серце неньки ніяк не могло змиритися з тим, що її сина, якому 10 січня мало виповнитися всього 20 років, уже немає на цьому світі.

 

Тіло Тараса Герасимюка доправили для поховання у рідне село Городище-2 Луцького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися