Словаки шукають можливості інвестувати у Луцьк та Волинь
Волинь

Словаки шукають можливості інвестувати у Луцьк та Волинь

31 січня 2015, 21:31
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку з робочим візитом побував перший секретар Генерального Консульства Словацької Республіки у місті Ужгороді Александр Шкурла. Він зустрівся з міським головою Миколою Романюком та секретарем міськради Сергієм Григоренком. Гість зауважив, що Словаччина зацікавлена у розвитку співпраці у різноманітних сферах. Зокрема, й у енергетичній сфері та ЖКГ. У Закарпатський області реалізується багато спільних українсько-словацьких проектів. Інвестовано кошти в встановлення котлів на альтернативному паливі, зокрема, щепі. За його словами, вони готові сприяти у реалізації подібних проектів й у Луцьку. Зацікавлені словацькі бізнесмени й у реалізації проектів в переробці побутових відходів та інвестиції в сільське господарство.

Александр Шкурла зауважив, що Волинь та Луцьк є цікавими для словацьких бізнесменів, тож вони раді були б отримати перелік інвестиційних пропозицій від Луцька. У Закарпатській області є багато спільних підприємств і це пов'язано з близькістю до їхньої країни, логістикою тощо.

Зі свого боку Микола Романюк зазначив, що необхідно допомогти словацьким й українським бізнесменам знайти контакт, і далі вони самі налагодять взаємодію. Також Луцький міський голова пообіцяв, що Александру Шкурлі будуть надіслані інвестиційні пропозиції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися