Лісівники Волині передали бійцям АТО чергову автівку
Волинь

Лісівники Волині передали бійцям АТО чергову автівку

5 лютого 2015, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

3 лютого начальник Волинського управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик передав для потреб добровольчого батальйону «Айдар», які перебувають на передовій у зоні АТО, автомобіль «ЗІЛ» із закритим кузовом для перевезення пасажирів.

Транспортний засіб вдалося придбати за кошти волинських лісівників. Модернізували та оснастили машину лісівники Ківерцівського лісництва, кузов для перевезення людей оснастили буржуйкою, рукоятками для автоматів, провели повний ремонт двигуна, що дало змогу скоротити витрати пального (тепер споживання дизелю становить 11 літрів на 100 кілометрів).

Урочиста передача автомобіля відбулась у парку біля головного офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Головний лісівник Волині Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцям батальйону «Айдар».

Освятив автомобіль та благословив його пасажирів у неблизьку дорогу на Схід України настоятель УПЦ Київського Патріархату села Копачівка Рожищенського району отець Анатолій. Він побажав бійцям щасливого та переможного повернення додому.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися