На Волині чоловік повернувся за грати за помсту колишній співмешканці та погрози міліціонеру
Волинь

На Волині чоловік повернувся за грати за помсту колишній співмешканці та погрози міліціонеру

7 лютого 2015, 18:31
0
0
Сподобалось?
0

Раніше судимий волинянин, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, вирішив звести рахунки із колишньою співмешканкою. Саме її заява та покази вперше відправили його за грати на два з половиною роки – строк отримав за побиття жінки.

Після виходу на волю неодноразово погрожував колишній співмешканці, однак вона намагалася уникати зустрічей із ним. Одного дня жінка була вдома, коли у будинок зайшов обвинувачений. Незважаючи на присутність сина, чоловік накинувся на жінку із кулаками. Поваливши на підлогу, став ногою на шию. Син, який намагався заступитись за матір, теж отримав «на горіхи». Розлючений чоловік вимагав від жертви 30 тисяч гривень «компенсації» за відбуте ним покарання.

Однак на цьому «пригоди» обвинуваченого не закінчилися. Працівнику міліції, який проводив досудове розслідування у кримінальному провадженні, підсудний погрожував фізичною розправою та залякував ножем.

За інформацією СЗГ УМВС України у Волинській області, Маневицький районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 122, ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 189, ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України. За сукупністю злочинів суд обрав покарання – три з половиною роки позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися