У Луцьку відкрили соціальний магазин з... військовою амуніцією
Волинь

У Луцьку відкрили соціальний магазин з... військовою амуніцією

8 лютого 2015, 11:59
1
1
Сподобалось?
1

Оскільки централізоване забезпечення української армії досі шкутильгає, військові часто змушені самі дбати про достойне екіпірування. Аби на мобілізованих волинянах не наживалися у Луцьку з ініціативи «Самооборони Майдану Волині» відкрився спеціальний магазин, де армійські речі будуть продаватися за собівартістю.

Так, самооборонівці знайшли підприємця, який віддав у користування за символічну плату один зі своїх лотків на реалізацію такої ідеї. Суть соціального проекту полягає у тому, що солдату достатньо принести документ, який засвідчує те, що він є військовослужбовцем. В такому разі усі речі, будуть продаватися йому за тими ж цінами, за якими їх закупили.

Така ідея спровокована тим, що неодноразово бійці скаржилися на високі ціни за товар і не могли дозволити собі купувати такі речі.

Презентація проекту відбулася минулого тижня. Курує його самооборонівець Сергій Рижков.

Він розповів, що «Самооборона Майдану Волині» налагодила співпрацю із підприємцем, який закупляє великі партії військового одягу за кордоном. Цей підприємець надав одну партію військового одягу на соціальний проект організації у кредит. Загальна ціна цієї партії – три тисячі євро. Коли уся партія буде продана, за цю суму буде закуплена нова. І такий цикл відбуватиметься щоразу. Так, усі речі будуть закуплятися у кредит, який погодився надати волинський підприємець.

Для солдатів речі продаються за собівартістю. Натомість, ті люди, які бажають просто придбати речі і не є солдатами, зможуть купити одяг з націнкою у 15-20%. Це робиться для того, аби оплатити з прибутку хоча б заробітну платню продавцю та світло, яке використовується у магазині.

Коли закінчиться війна, реалізація цієї соціальної ідеї буде зупинена.

Соціальний військовий магазин знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Президента Грушевського, 22

Графік роботи:

Понеділок-П’ятниця – з 9:30 до 19:00

Субота – з 9:30 до 17:00

Неділя – вихідний.

Якщо ж у бійця буде потреба негайно зібратися, магазин будуть відчиняти й у вихідний день. Для цього потрібно буде потелефонувати Сергію Рижкову: (050) 661 73 73.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Киборг
    Киборг

    Интересно а как он провёз это всё барахло через границу короче был я в этом магазине одежда гомно гомном цены космос надо проверить как эта гуманитарка попала на Украину

    8 лютого 2015, 12:41
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися