Цього року «Волиньгаз» встановить безкоштовно 5 тисяч лічильників
Волинь

Цього року «Волиньгаз» встановить безкоштовно 5 тисяч лічильників

16 лютого 2015, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

ПАТ «Волиньгаз» в 2015 році направить на інвестиції 28,1 мільйона гривень на реконструкцію та капітальний ремонт газотранспортної системи області, виконання заходів спрямованих на зниження втрат газу.

Так, як повідомляють у прес-службі підприємства, заплановано провести заміну 3,53 кілометра та капітальний ремонт 1,02 кілометра розподільних газопроводів, пофарбувати 6 газопроводів-переходів через водні перешкоди загальною протяжністю 0,520 кілометра.

Для дотримання безперебійного та безаварійного газопостачання, інвестпрограма передбачає реконструкцію 88 газорозподільних пунктів. Зокрема, йдеться про оснащення 19 об’єктів сучасними системами контролю за роботою газового обладнання, ремонт 55 станцій станцій катодного захисту. Також будуть проведені капремонти 12 будівель газорегуляторних пунктів та заміну огорожі 12 споруд на газопроводах. Заплановано здійснити заміну морально-застарілого обладнання, а саме засувок на розподільних газопроводах в кількості 24 одиниці.

Інвестиційною програмою також передбачені кошти на безкоштовне встановлення приладів обліку газу для населення, яке використовує природний газ, на суму 6,64 мільйона гривень. При освоєнні даних коштів буде встановлено близько 5 тисяч газових лічильників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися