У центрі Луцька позбавлений ліцензії приватний вуз несподівано почав будувати навчальний корпус
Волинь

У центрі Луцька позбавлений ліцензії приватний вуз несподівано почав будувати навчальний корпус

18 лютого 2015, 22:51
0
0
Сподобалось?
0

Днями у Луцьк на вулиці Огієнка неподалік меморіального комплексу «Вічна слава» на площі розміром у 0,371 несподівано закипіло будівництво. Земельну ділянку обнесли металевим парканом. Як значиться на паспорті будівництва, яке з дотриманням законодавства одразу ж встановили працівники, тут на замовлення ВШ «Луцький гуманітарний університет» зводитимуть начальний корпус та гуртожиток. Закінчити будівництво планують у грудні 2016 року.

Ректором і власником приватного вузу є волинський журналіст Андрій Журавльов. Навчальний якраз і декларував підготовку кадрів для ЗМІ.

Але, на разі, університету не існує. На засіданні Акредитаційної комісії України від 31 січня 2013 року, оголосили про закриття приватного вищого навчального закладу «Луцький гуманітарний університет» через виявлені інспекторами численні порушення ліцензійних умов надання освітніх послуг у сфері вищої освіти, які не можуть бути усунені.

Дивним будівництвом одразу зацікавилися журналісти та громадські активісти. Зокрема у відділі протидії корупції «Самооборони Майдану Волині» запідозрили, за документами гуртожитку тут просто зведуть житловий будинок. Активісти звернулася до прокуратури міста Луцька із проханням здійснити перевірку об’єкта.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися