У Луцьку буде великий боксерський турнір імені Каменєва
Волинь

У Луцьку буде великий боксерський турнір імені Каменєва

23 лютого 2015, 15:34
0
0
Сподобалось?
0

З 27 лютого по 1 березня у спорткомплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул. Стрілецька, 6) відбудеться Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків, юніорів, молоді та чоловіків, присвячений пам’яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва.

Планується участь близько 20 команд із західних та центральних областей України. Оргкомітет, рідні та близькі Володимира Каменєва запрошують усіх хто його знав, а також усіх прихильників боксу відвідати цікаві змагання.

Початок змагань 27 лютого (п'ятниця) о 15.00 годині, урочисте відкриття – о 17.00 годині.

28 лютого (субота) – о 14.00 годині.

01 березня (неділя) – об 11.00 годині.

Володимир Каменєв народився 2 лютого 1938 року у Харкові. Після закінчення війни у 1945 році його родина переїхала до Луцька. З юних років Володимир любив спорт, займався футболом, боротьбою та боксом. Але на початку 50-их років минулого століття все ж таки віддав перевагу боксу.

За свою спортивну кар'єру провів на рингу понад 100 офіційних поєдинків. Виступав за спортивні товариства «Трудові резерви», «Спартак», «Динамо». У 1963 році переміг на Всесоюзному чемпіонаті фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», за що рішенням центральної ради союзу спортивних товариств і організацій СРСР від 31.01.1964 № 36191 йому було присвоєно звання майстер спорту СРСР. Раніше подібне почесне звання не було присвоєно жодному Волинському боксеру, таким чином Володимир Каменєв став першим майстром спорту СРСР з боксу на Волині. Помер Володимир Георгійович 10 січня 2007 року. Похований на міському цвинтарі в селі Гаразджа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися