Чергова бойова комендатура луцьких прикордонників відбуває на передову
Волинь

Чергова бойова комендатура луцьких прикордонників відбуває на передову

25 лютого 2015, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

У найближчі дні більше сотні військовослужбовців Луцького прикордонного загону у складі окремого оперативно-бойового підрозділу вирушать на східну Україну. Це друга бойова комендатура прикордонників, яка нестиме службу у зоні військових дій. Напередодні відправки на Донбас бійцям влаштували урочисті проводи за участю рідних та представників влади. Комендант підрозділу отримав бойовий прапор. Символічно, що вручили його офіцеру ветеран прикордонної служби України генерал Аркадій Яворський та зовсім юний учень луцького військового ліцею Дем’ян.

Також урочисті проводи співпали з передачею Держприкордонслужбою Луцькому загону 15 одиниць сучасної техніки. Частину заберуть із собою на Донбас бійці оперативно-бойового підрозділу. Для несення служби в умовах зони бойових дій вони отримали два броньовика «КрАЗ Когуар», а також два броньованих автомобілі «Фольксваген Амарок».

Як розповів начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко, уся інша техніка служитиме на ділянках кордону, які охороняє підрозділ у штатному режимі. Це 8 автомобілів «Дачіа Дастер» та два мікроавтобуси «Фольксваген Т4». Також Луцький прикордонний загін одержав квадрацикл «Поларіс». Це нагорода одному з військовослужбовців загону як найкращому інспектору державної прикордонної служби України за підсумками 2014 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися