Центральний ринок Луцька ще як мінімум два роки лишатиметься під стінами Замку Любарта
Волинь

Центральний ринок Луцька ще як мінімум два роки лишатиметься під стінами Замку Любарта

25 лютого 2015, 19:45
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні пленарне засідання 71-ї сесії Луцької міської ради проходила у супроводі пікету муніципалітету підприємцями ринку «Центральний», який функціонує на вулиці Глушець – майже у самому серці історичного центру міста. Уже не один рік у Луцьку триває дискусія про необхідність прибрати цей об’єкт з під стін Замку Любарта і перенести його в інше більш віддалене місце. Тож і на цю сесію депутатська земельна комісія підготувала проект, яким пропонувалося відмовити Волинській облспоживспілці у поновленні договору оренди трьох гектарів землі для обслуговування ринку.

Проект викликав бурхливе обговорення. Депутат Григорій Пустовіт запропонував дещо екстравагантний, але водночас і найтверезіший варіант вирішення ситуації. Своє слово щодо подальшої долі ринку мали б на референдумі сказати самі лучани. Таке опитування можна було провести цього року разом із місцевими виборами.

Однак більш компромісний шлях після особистої зустрічі з власниками торгівельних точок на базарі обрав Луцький міський голова Микола Романюк. Він запропонував таки погодити оренду землі для споживспілки на два роки. Зрештою це і було проголосовано. Однозначно на таке рішення вплинула близькість виборів до місцевих рад.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися