У Володимирі-Волинському поховають 19-річного бійця ДУКу
Волинь

У Володимирі-Волинському поховають 19-річного бійця ДУКу

26 лютого 2015, 23:02
1
0
Сподобалось?
0

Завтра у Володимирі-Волинському ховатимуть Дмитра Колеснікова (друг Правий), 1995 року народження, бійця 1-ї штурмової роти 5-го Окремого батальйону ДУК «Правого сектора». Він загинув внаслідок обстрілу Пісок Донецької області. У грудні Дмитро пройшов вишкіл на базі «Десна», був членом Володимир-Волинського «Правого сектора». Закінчив відділення «Правознавство» Володимир-Волинського агротехнічного коледжу. Усі хто з Дмитра знали, розповідають, що він був надзвичайно світлою, чистою людиною, відважним, цілеспрямованим, вірний своїм переконанням, а Україну любив понад усе.

Як повідомила у «Фейсбук» Наталія Повзун, прощання з юним патріотом відбудеться у його рідному місті Володимирі-Волинському у п'ятницю 27 лютого. Збір о 12 годині біля дому Дмитра за адресою вул. Павлова, 6 (район Автобусного АТП, з вул. Ковельської поворот на ЦРЛ). Далі процесія вирушить до Кафедрального Собору Різдва Христового УПЦ Київського патріархату (вул. Цинкаловського, 20) і потім близько 14.00 відбудеться громадська панахида у центрі міста на площі Героїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Татьяна
    Татьяна

    Какой он красивый и молоденький...жить бы и жить...Родину надо было защищать...все сделал,что мог...жизнь отдал...вечная память...спи,Димочка,спи спокойно...Украина будет свободной!Ты не зря жизнь отдал!!!Родителям низкий поклон...Он самый очень смелый и мужественный ваш мальчик!Он настоящий мужчина и герой!!Украина понад усе!!!

    28 лютого 2015, 20:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися