На Волині мобілізація виявила, що найбільший відсоток непридатних серед представників влади
Волинь

На Волині мобілізація виявила, що найбільший відсоток непридатних серед представників влади

27 лютого 2015, 16:36
2
0
Сподобалось?
0

На Волині найчастіше не бажають ставати на захист вітчизни представники влади. Якщо говорити мовою цифр, то, до прикладу, на території Шацького району, лише одного депутата місцевого рівня мобілізовано. Решта або ж виявляються непридатними, або ж узагалі не проходять обстеження. Саме у Шацькому та Любомльському районах ситуація найгірша.

Раніше ВолиньPost розповідав про намагання «відкосити» від армії заступника голови Володимир-Волинської районної ради Павла Карпюка. На початку січня 2015 року він дав на підпис голова районної ради Андрію Оніщуку «список громадян, що перебувають в запасі, працюючих у Володимир-Волинській районній раді, на яких потрібно оформити відстрочки від призову на військову службу по мобілізації і в військовий час. Цікаво, що в списку було лише одне прізвище – Павла Карпюка. Андрій Оніщук відмовився підписувати такі списки і заступнику таки вручили повістку для проходження медогляду. 
За словами Оніщука, наразі Карпюк шукає інші можливості «відкосити». Таку поведінку свого заступника Оніщук вважає дивною, адже свого часу Карпюк «демонстрував силу», побивши голову Володимир-Волинської райдержадіміністрації Володимира Савчука. Цей інцидент трапився у жовтні минулого року. Після сутички значно старший за віком Володимир Савчук опинився у лікарні зі струсом мозку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • аршулік а.а.
    аршулік а.а.

    не забудьте бувших начальників апк,голів рда. рад та їх заступників це все добровольці просто вони бояться сказати ято такий патріотизм демонстрували.

    27 лютого 2015, 18:55
    Відповісти
  • Лучанка
    Лучанка

    Ось чому народ України не може ніяк вийти з кризи ???????? Керують нами хворі люди - а здорових, які змогли б підняти нашу державу з колін - відправляють на Схід на фізичне знищення !!!

    28 лютого 2015, 08:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися