Швейцарці шукають на Волині партнерів для створення великої кролячої ферми
Волинь

Швейцарці шукають на Волині партнерів для створення великої кролячої ферми

28 лютого 2015, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

ТзоВ «ЕККО-ГРУП», яке зі швейцарською компанією, пропонує створити на території Володимир-Волинського району агрофірму (у вигляді СТОВ, ТОВ) для запуску сучасного комплексу, який складається з племінної ферми на 5 тисяч і більше кролесамок нової лінії породи кролів Рекс – хутрового напрямку, цех переробки і фарбування хутра та шкіри, комбікормовий цех, цех по виробництву біогумосу, бійні, цех виробництва, упаковці корму для тварин, швейно-кушнірного цеху з торговою маркою і.т.д. з річним товарообігом більш ніж 10 мільйонів доларів США.

Про це повідомляє сайт Володимир-Волинської РДА.
Участь у створенні комплексу можуть брати зацікавлені агрофірми, СТОВ, фермери, сільгоспвиробники району які мають можливості, бажання, стабільно розвинену кормову базу, місцеву сировину, трудові ресурси, споруди, ферми та інші приміщення (площею від 2000 метрів квадратних і загальною територією від 4 га).
Швейцарська компанія, з якою співпрацює «ЕККО-ГРУП», має 28 офісів та представництв у Європі, Америці, зацікавлена в такому комплексі на території України, зокрема в шкірах вищезгаданої породи кролів, і готова при цьому 100% оброблених шкір викуповувати за європейською ціною. Для закупівлі шкір в промислових розмірах і для подальшого розвитку комплексу швейцарська сторона готова виготовити і передати наповнену на 100 % банківську гарантію від ТОП-25 банку Європи на мільйонів євро (під бізнес-план).
Створення такого комплексу складається з 3 етапів.
На першому етапі компанія ЕККО-ГРУП готова розглянути і провести переговори на предмет створення СТОВ або ТОВ у районі в розмірі 50% від загальної вартості інвестиційних вкладів як по витратах так і по прибутках. Фахівці компанії ЕКОО-ГРУП мають досвід, закордонні технології, фахівців по створенню, налагодженню, пуску, навчанню персоналу такого роду комплексу.
Володимир-Волинська адміністрація звертається до агрофірм та фермерських господарств з пропозицією взяти участь у створенні такого комплексу на території району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися