У Луцьку активісти зловили та доставили в СБУ скандального комуніста Кононовича
Волинь

У Луцьку активісти зловили та доставили в СБУ скандального комуніста Кононовича

12 березня 2015, 18:41
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку поблизу кінотеатру «Промінь» невідомі затримали скандального комуніста Олександра Кононовича, запхали його у машину і доставили його в обласне управління СБУ. Нагадаємо, що він зі своїм братом Михайлом Кононовичем наприкінці минулого року дали прес-конференцію для сепаратистських ЗМІ у Луганську. В розповідях комуністів волинян був антидержавний і антиукраїнський зміст. Пізніше один з братів також брав участь у прямому ефірі інтернет-телебачення сепаратистів, де продовжив взятий раніше «курс».

Прес-служба КПУ одразу ж розповсюдила інформацію, що «на очах дружини був викрадений другий секретар Волинського обкому КПУ, лідер волинських комсомольців, голова обласного відділення Антифашистського комітету України і староста Російської громади Волині Олександр Кононович. Його вдарили, заштовхали в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. Через деякий час з телефону Олександра Кононовича на телефон його брата Михайла Кононовича – першого секретаря ЦК ЛКСМУ – прийшло СМС-повідомлення, в якому говорилося, що Олександр Кононович знаходиться в СБУ. Однак всі спроби додзвонитися до нього виявилися безуспішними – телефон був відключений».

Відзначимо, що до затримання чи то викрадення Олександра Кононовича працівники СБУ не причетні. Щоправда щодо Кононовичів розслідують кримінальне провадження.

Водночас про затримання Олександра Кононовича у «Фейсбук» повідомив екс-керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук, також пообіцяв пізніше викласти подробиці цієї історії. Пізніше він, знову ж у мережі, закликав людей збиратися під приміщенням СБУ, бо Кононовича збиралися відпустити.

Отож цього разу чергове інформаційне збурення навколо своїх персон луцьким братам-комуністам вдалося зробити без докладання власних зусиль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися