У центрі Луцька був потужний салют, коли до міста привезли тіло загиблого героя
Волинь

У центрі Луцька був потужний салют, коли до міста привезли тіло загиблого героя

16 березня 2015, 09:01
0
0
Сподобалось?
0

Хоча у країні йде війна і ледь не щодня гинуть найкращі українські сини, це аж ніяк не псує настрій любителям галасливих розваг. На жаль, Луцьк, який поховав уже не один десяток бійців, теж не виключення. Чергова неприємна подія трапилася цими вихідними. Пізнього вечора у суботу до Луцька привезли тіло 22-річного офіцера 128 бригади Дениса Чабанчука, який загинув під Дебальцевим. Також привезли тіло бійця «Світязя» Мирослава Столярчука. Але у цей час хтось влаштував потужний салют у самісінькому центрі Луцька. Про це розповів один з керівників «Самооборони Волині» Богдан Климчук.

«Коли активісти Самооборони Волині спільно з хлопцями з «Автомайдану» України перенесли тіло загиблого в зоні АТО Дениса Чабанчука в Собор на відспівування і поверталися на штаб для чергування, побачили салют. Коли ж, буквально за декілька хвилин, прибули у парк Лесі Українки, побачили лише залишки від 5 упаковок феєрверків (орієнтовна вартість 10 000 грн.) та почули схвальні викрики відвідувачів розважальних клубів «Опера» та «Панорама», для яких наймовірніше і проводився даний феєрверк. Нажаль, чорний бус, пасажири якого запускали феєрверк зник у невідомому напрямку ще до приїзду «Самооборони» і міліції. Нагадую Микола Романюк, Ігор Муковоз коли ховали 5-х хлопців із Світязя і в місті був оголошений траур, в «Опері» були пісні і пляски, ніхто так і не був покараний за порушення режиму тиші. Сьогодні уже салюти, в час коли відспівують хлопців у соборі. Самооборона Волині буде вдячна за інформацію щодо організаторів цього салюту.
P.S. Близько 23.50 був ще один, правда значно менший салют.
P.P.S. Опера і після 24.00 попри настання Дня жалоби продовжила розважальну програму із гучною музикою. «Самооборона» викликала міліцію, яка зафіксувала правопорушення, але попри прохання працівника міліції припинити танці і вимкнути музику, пан Котищук відмовився це зробити», - розповів Климчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися