Затримали одного з найближчих соратників Дениса Гордєєва, якого підозрюють у вбивстві Віктора Мандзика
Волинь

Затримали одного з найближчих соратників Дениса Гордєєва, якого підозрюють у вбивстві Віктора Мандзика

25 березня 2015, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Оперативна група Управління СБУ в Донецькій області затримала поплічника і близьку особу до Дениса Гордєєва, який підозрюється у вбивстві офіцера СБУ. Мова йде про громадянина України «К» 1976 р. н., уродженця Донеччини. Під час обшуку помешкання «К» вилучено великі суми грошей у національній та іноземній валютах. Затриманий підтвердив свої зв’язки з Гордєєвим та надав важливі дані для його подальшого розшуку, про це у «Фейсбук» повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський

Загалом у процесі розслідування вбивства волинського офіцера СБУ Віктора Мандзика Служба безпеки України затримала уже 30 осіб. У зловмисників вилучено 19 автоматів, кулемет, 9 гранатометів РПГ 26, 42 підствольні гранатомети, пістолети, гранати, близько 13 тисяч набоїв різного калібру, понад 6 кілограмів вибухівки.

Триває робота із розшуку осіб, безпосередньо причетних до вбивства співробітника СБУ, у т.ч. здійснюються оперативні заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання помічника одного з народних депутатів. Затримано чотирьох свідків скоєння цього злочину. Вони дають свідчення. У Дніпропетровську, у помешканні одного з підозрюваних – спільника ймовірного вбивці, – вилучено гранатомети, мішки з набоями, гранати й тротилові шашки. Походження зброї та засобів ураження встановлюється.

Співробітники СБУ по гарячих слідах знайшли у Дніпропетровську мікроавтобус, на якому пересувалися у Волновасі вбивці співробітника СБУ. У його салоні виявлено 20 гранат до підствольного гранатомета та заводську упаковку із набоями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися