Затримали убивцю волинського офіцера СБУ
Волинь

Затримали убивцю волинського офіцера СБУ

27 березня 2015, 09:54
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні зранку, під час спроби нелегального перетину державного кордону, підрозділом СБУ було затримано вбивцю співробітника СБУ – Віктора Мандзика. Про це у «Фейсбук» повідомив Президент України.

«Як я і обіцяв родині загиблого, для мене та для СБУ це є справою честі. Операція продовжується, всі, хто був причетний до вбивства нашого офіцера - будуть знайдені та покарані!», – додав Петро Порошенко.

Пізніше Маркіян Лубківський повідомив деякі подробиці. Затримання проводила група контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ у Закарпатській області в результаті складної і ризикованої спецопрації. У затриманого було вилучено пістолет ТТ та набої до нього - наші хлопці серйозно ризикували! Затриманий переховувався від правоохоронців, таємно пересувався територією України і планував виготовити фальшиві документи, щоб виїхати за кордон.

Як відомо, капітан СБУ з Волині Віктор Мандзик загинув 21 березня на блокпосту поблизу Волновахи Донецької області. Віктор разом з іншими правоохоронцями затримав три вантажівки з контрабандою на окуповану територію. Однак правоохоронці зазнали нападу з боку кришувальників нелегального бізнесу. Віктор Мандзик виконував свій обов’язок до кінця. Він загинув від підступного пострілу у голову, кулю у лучанина випустив член «Правого сектора» Дніпропетровщини Денис Гордєєв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Валентин
    Валентин

    Офіцер Мандзик вчився у ЗОШ №23 м. Луцька. Я його пам'ятаю. Побачив вбивцю-потемніло в очах. Знаю,що викличу гнів.Та на час війни повинна бути відновлена смертна кара. Покидьки повинні бути знищені. Їм не місце серед людей.

    27 березня 2015, 12:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися