Луцька дитяча лікарня просить допомоги у придбанні УЗД-апарату
Волинь

Луцька дитяча лікарня просить допомоги у придбанні УЗД-апарату

31 березня 2015, 22:44
0
0
Сподобалось?
0

Нині  у КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка», яка обслуговує 50 тисяч дітей, є УЗД-апарат, якому уже 25 років, і він уже відпрацював свій ресурс та не дає можливості робити нормальне обстеження. Дітей обстежують на різні паталогії, зокрема, серця. Волинська обласна клінічна лікарня допомагає в обстеженні дітей. Проте, на їхній УЗД-апарат дуже велике навантаження, бо там обслуговуються діти з усієї області. Крім того, це створює значні незручності батькам. Є можливість обстежитись у приватних медичних закладах, але там ультразвукова діагностика коштує від 120-140 гривень.

Головний лікар поліклініки Оксана Лєщинська каже, що окремі підприємства пропонують апаратуру у розстрочку чи кредит. Однак, за її словами, для цього необхідно внести передоплату у розмірі орієнтовно 60%. Аби назбирати кошти на перший внесок у поліклініці розпочинають благодійну акцію «УЗД для дитячого серденька». Сподівання на допомогу представників бізнесу, благодійних фондів, небайдужих громадян. Вони хочуть зібрати 500 тисяч гривень, щоб придбати УЗД-апарат з кардіодатчиком.

До допомоги поліклініці долучиться й благодійний фонд «Стопрак». Його президент Марія Адамчук зазначила, що хотілося б до кінця весни придбати УЗД-апарат для дитячої поліклініки.

Кошти для придбання УЗД-апарату можна переказувати на рахунок благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса», відкритий РБ «Аваль» МФО 380805, р/р 26003150825, ЄДРПОУ 23255102. В призначені платежу необхідно зазначати: «УЗД для дитячого сердечка».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися