Ув’язнені на Волині читатимуть нові книжки
Волинь

Ув’язнені на Волині читатимуть нові книжки

8 квітня 2015, 09:07
0
0
Сподобалось?
0

Заступник начальника УДПтС України у Волинській області підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич провів робочу зустріч із начальником управління культури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Валерієм Дмитруком. Було досягнуто домовленості про надання допомоги в поповненні фондів бібліотек установ виконання покарань області.

Близько 200 примірників сучасної художньої, навчальної літератури українських видавництв: таких, як «Букрек», «Абрис», «Просвіта», «Український письменник», «Веселка» та інших отримано управлінням ДПтС України в області. Їх було передано директором  Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки Людмилою Стасюк. Книги буде розподілено до фондів бібліотек установ області в найближчий час.

На виконання даної домовленості для бібліотеки Луцького слідчого ізолятора директор Луцької центральної районної бібліотеки Валентина Ходаківська передала близько 2 тисяч примірників книг. Як розповіла бібліотекар Луцького слідчого ізолятора Алла Біба, нові надходження  містять твори українських і російських класиків, сучасних письменників та користуються популярністю серед засуджених та ув’язнених. Робота в даному напрямку триває. Сектор соціально-виховної та психологічної  роботи управління надіслав листи до волинських видавництв із запитами на надання сучасної української літератури.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися