У Луцьку попрощалися з офіцером-десантником
Волинь

У Луцьку попрощалися з офіцером-десантником

8 квітня 2015, 18:22
0
0
Сподобалось?
0

В останню путь сьогодні лучани провели капітана 81 аеромобільної бригади Юрія Чучаліна, який загинув третього квітня під Авдіївкою.

Священослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору на чолі з Митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом відслужили молебень за упокій душі загиблого.

Після цього домовину з тілом Юрія Чучаліна винесли на Театральний майдан, де відбулася громадянська панахида. Поховали 51-річного офіцера у селі Усичі Луцького району.

Як розповів заступник луцького міського голови Тарас Яковлєв, Юрій Чучалін за походженням був росіянином. Народився в узбецькому місті Чирчик Ташкентської області. Там проходив військову службу і звільнився у запас у чині капітана. Потім доля закинула його на Волинь. У Луцьку Юрій Чучалін мав торгівельну точку на Центральному ринку. Та коли до війська у 25 аеромобільну бригаду мобілізували старшого сина Петра, Юрій також не всидів вдома. Став до лав Збройних сил України. І боронив українську землю до останнього подиху, побувавши у найгарячіших місцях на Донбасі.

Син Петро Чучалін продовжує справу батька. У боях з російськими найманцями та сепаратистами вже двічі отримував поранення.

Як повідомили у Луцькій міській раді, це був не єдиний похорон військовослужбовця у Луцьку сьогодні. Також ховали 32-річного Дмитра Луця. Він трагічно загинув перебуваючи вдома у відпустці. Поховали Дмитра на кладовищі у мікрорайоні Вишків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися