На Волині прямо на кордоні з Польщею діяв оптовий магазин алкогольного та тютюнового фальсифікату
Волинь

На Волині прямо на кордоні з Польщею діяв оптовий магазин алкогольного та тютюнового фальсифікату

13 квітня 2015, 23:43
1
0
Сподобалось?
0

У ході розслідування одного з кримінальних проваджень з'ясувалося, що місцевий підприємець, за невтручання правоохоронців, організував безперебійну роботу підпільного магазину з продажу алкогольної і тютюнової продукції при самому в’їзді на митний пост Ягодин у селі Старовойтове Любомльського району. Основними клієнтами магазину були особи, які контрабандним шляхом переміщали підакцизні товари до Польщі.

Працівниками прокуратури Волині із залученням співробітників управління власної безпеки Головного управління Державної фіскальної служби провели обшук у цього підприємця. Вилучено понад 3000 пачок цигарок без акцизних марок, а також з марками акцизного податку Республіки Білорусь та Російської Федерації, більш, ніж 500 пляшок горілки та 50 літрів спирту.

«Будь-які документи щодо походження продукції та її якості у підприємця відсутні. Реалізація усіх товарів у магазині здійснювалась без реєстратора розрахункових операцій та відповідних дозвільних документів. Чи становить ця продукція загрозу для життя – встановлять експерти», - зазначають у прес-службі прокуратури Волинської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ашот
    ашот

    напевно проплатити відмовився от і накрили, а до цього чоловічок працював 10 років під носом у ментів і не було ні в кого діла ото часи пішли ....

    14 квітня 2015, 00:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися