На Волині «гальмують» мільйоні медичні тендери
Волинь

На Волині «гальмують» мільйоні медичні тендери

19 квітня 2015, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

На Волині не відбувся ряд закупівель у сфері медицини з очікуваною вартістю понад мільйон гривень. Про це свідчать дані Вісника держзакупівель.

Так, у бюлетені від 8 квітня йдеться про відміну торгів у Волинській обласній лікарні через те, що до участі у конкурсі було подано менше двох пропозицій. При цьому очікувана вартість закупівлі становила 1 345 505, 15 грн. Лікарня планувала придбати 56 найменувань інструментів і приладів медичних, хірургічних та стоматологічних.

За нагальної потреби у наданні кваліфікованої спеціалізованої медичної допомоги при лікуванні хворих, відкриті торги будуть проведені за скороченою процедурою, - йдеться у Віснику.

Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни не зміг придбати 595 найменувань ліків на суму 1 200 000 гривень. Відповідно, через необхідність невідкладного та безперервного забезпечення закладу ліками тут теж застосовуватиметья скорочена процедура закупівлі.

Відмінені конкурсні торги і в Луцькій міській клінічній лікарні. Причина така сама – на конкурс подано менше двох пропозицій. Очікувана вартість закупівлі тут становила один мільйон гривень, а придбати планували лікарські засоби та допоміжні матеріали для проведення сеансів гемодіалізу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися