На Волині на кордоні з Польщею знову накрили «точку» оптової торгівлі фальсифікатом
Волинь

На Волині на кордоні з Польщею знову накрили «точку» оптової торгівлі фальсифікатом

22 квітня 2015, 09:05
1
0
Сподобалось?
0

Попри виявлення і вилучення правоохоронцями у березні цього року у двох магазинах у місті Устилуг Володимир-Волинського району, в якому розташований міжнародний пункт пропуску, контрафактних тютюнових та алкогольних виробів, власники цього прибуткового незаконного бізнесу продовжили свою діяльність зі збуту фальсифікату.

Під час повторного обшуку магазинів і прилеглих до них приміщень 21 квітня 2015 року працівниками прокуратури області та співробітниками Державної фіскальної служби виявлено 2 740 пляшок горілки, 80 пляшок вина, близько 14 000 пачок цигарок. 
Будь-яких документів щодо походження та якості продукції продавці магазинів надати не змогли. Окремі алкогольні напої навіть не мали дати виробництва, а цигарки – встановленої марки акцизного податку.
Крім зазначеної продукції, також вилучено необліковану виручку в сумі понад 5 тисяч гривень, інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

За результатами розслідування кримінального провадження буде вирішено питання про притягнення до відповідальності винних осіб, а також про позбавлення підприємців дозволів на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Вадим
    Вадим

    не знав що в нас на Україні є Володимир-Волинська область. Дорогий Вісник відкрийте карту України

    22 квітня 2015, 09:40
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися