Єремеєв на тендері МВС обскакав Коломойського
Волинь

Єремеєв на тендері МВС обскакав Коломойського

27 квітня 2015, 12:12
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство внутрішніх справ України уклало угоду з ТОВ «ВОГ рітейл» на постачання палива на 79,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

Фірма за групи нардепа Ігоря Єрємєєва має поставити паливо до 1 травня. Бензин А-95 придбано по 20,45 грн/л, А-92 по 21,48 грн/л, дизель – по 22,50 грн/л. При цьому МВС відмітило, що через цінові коливання на ринку нафтопродуктів, ціна даного договору на момент поставки товару буде переглядатись у відповідності до п.5 ст. 40 Закону України «Про здійснення державних закупівель» та при цьому ціни на бензин і дизельне паливо не будуть перевищувати рівень цін для мережі авторизованих станцій «WOG».

Тендер було проведено за переговорною процедурою через наявний в Україні особливий період, пов’язаний з проведенням АТО на Донбасі. До участі у переговорах також було запрошено ТОВ «ВТФ «Авіас» з групи Ігоря Коломойського. Однак «приватівці» запропонували паливо на 0,2% дорожче.

МВС публікує дані про централізовані закупівлі палива з 2010 року. За цей час оприлюднено дані про паливні тендери на 1,25 млрд грн.

Абсолютну більшість міліцейських підрядів у цей період отримали фірми з групи Єрємєєва: ТОВ «Континент Нафто Трейд» (43,78 млн грн.), ТОВ «Золотий Екватор» (855,32 млн грн.), ТОВ «ВОГ рітейл» (302,47 млн грн.).

Решту підрядів на 47 млн грн. розділили ТОВ «Кінг/3/Енерджі» та ТОВ «Техойл».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися