Волинська сім’я — одна з найспортивніших в Україні
Волинь

Волинська сім’я — одна з найспортивніших в Україні

20 травня 2015, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

У Києві відбувався фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». На змагання прибули 24 команди з усіх областей України, щоби позмагатись за звання найспортивнішої родини України.

Волинь на фестивалі представляла сім’я Хомич (мама – Олена, вчитель фізичної культури Луцької ЗОШ № 2, тато – Анатолій, викладач фізичного виховання у Луцькому національному технічному університеті, син – Михайло, учень луцької ЗОШ № 2 ), яка була переможцем обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

У підсумку наша команда завоювала бронзові медалі фестивалю, срібло дісталось – родині Сластіних із Миколаївської області, а кубок переможців виборола родина Стрюкових із Херсонської області, повідомили у Волинській обласній вищій школі спортивної майстерності.

Нагородження учасників та переможців відбулося на центральній сцені Арки Дружби Києва за участю заступника Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Миколи Мовчана та директора Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Сергія Пчеліна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися