Раптово помер військовий з Волині
Волинь

Раптово помер військовий з Волині

22 травня 2015, 09:39
0
0
Сподобалось?
0

Цього разу сумна звістка прийшла у село Холоневичі Ківерцівського району. На залізничному вокзалі у місті Знам’янка Кіровоградської області помер  Михайло Случик. Ще у неділю він був у відпустці у рідному селі, а вже у понеділок його не стало.

Як розповідають односельці у спільноті Холоневицький інформаційний обмінник у мережі «ВКонтакте», Михайло Случик у радянські часи проходив строкову службу у десантних військах.

Після строкової служби працював у лісозаготівельній бригаді, постійно грав в основному складі сільської футбольної команди, був незмінним солістом ВІА «Чоботи», який деякий час існував при Холоневицькому БК.
«Михайло не цурався жодної роботи, ніколи нікому не відмовляв у допомозі, з повагою ставився як до старших людей, так і до набагато від себе молодших, був добрим, щирим, веселим і компанійським. А ще безстрашним: 30-метрову пожежну вишку біля лісництва і ще вищу в Цумані він фарбував без жодних страхуючих засобів.
Ніколи не жалівся на здоров'я (вже після свого сорокаріччя з легкістю міг вилізти на верх шестиметрової залізобетонної електроопори) і коли почалася четверта хвиля мобілізації, отримавши повістку з військкомату і пройшовши медкомісію,без вагань відбув до військового навчального центру у Львівській області. Після бойового злагодження і короткотермінових відпусток особового складу,військова частина,дояко ї був зачислений Михайло,мала вирушати на Схід,безпосередньо в зону проведення АТО...», - написав Петро Сопонюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися