Фініш з нотками суму — сьоме місце «Волині» і туманне майбутнє
Волинь

Фініш з нотками суму — сьоме місце «Волині» і туманне майбутнє

30 травня 2015, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

Заключний матч сезону «Волинь» і донецький «Металург» зіграли не на максимумі можливостей. Багато хто уже думав про відпустки і про невизначене майбутнє в своїх клубах та в українському футболі взагалі. Гості, до того ж, приїхали не в оптимальному складі.

«Волинь» – «Металург» Д. – 1:1

Голи: 0:1 – Поступаленко (40), 1:1 – Бікфалві (42).

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк, 14. Польовий, 15. Жуніч, 11. Шарпар (89. Козьбан, 74), 13. Шабанов, 8. Політило, 9. Мемешев (16. Шіш, 59; 33. Новак, 88), 19. Кобахідзе, 79. Бабатунде, 10. Бікфалві – к.

«Металург» Д.: 12. Бандура – к, 22. Пляцикас, 2. Барановський, 5. Путівцев, 23. Насонов, 17. Поступаленко (40. Мисик, 66), 18. Нойок, 19. Овсепян. 25. Козак (84. Голайдо, 56), 37. Габріель (24. Кошман, 83), 87. Мішенко.

Початок матчу був дуже жвавий. «Волинь» чудово атакувала. З гострого кута непогано пробив Бікфалві, і Бандура перевів на кутовий. Розіграш вийшов гострий. Лише гравець «Металурга», який стояв на ближній стійці, врятував свою команду від неминучого гола. Гарну можливість відзначитись Кобахідзе створив для Мемешева, але Редван затягнув з ударом, дозволивши оборонцю розрядити ситуацію. Та чомусь гра швидко заспокоїлася. І тут, як грім серед ясного неба, прилетів гол у ворота «Волині». Гості подали кутовий. Найвище вистрибнув Поступаленко і пробив точно під дальню стійку. У цьому епізоді не зіграв на виході Шуст (загалом голкіпер лучан ненадійно діяв на виході). Проте перевага гостей протрималася недовго. «Волинь» пішла великими силами відіграватися. На удар наважився Бабатунде. Удар не зовсім вийшов, але вийшла практично гольова передача на Кобахідзе. Сандро, правда, сам забивати не став, а відпасував на Бікфалві, якому більше потрібен був гол. Ерік закотив «круглого» у сітку буквально з метра. Таким вийшов 17-й гол румуна у чемпіонаті – уже точно відомо, що останній у футболці луцького клубу.

Другий тайм командам не дуже вдався. «Волинь» старалася вирвати перемогу, але чогось постійно бракувало. Практично єдиний 100-відсотковий шанс забити був у середині тайму. У «Волині» виникла така ж гольова ситуація, після якої був забитий перший гол. Тільки от замість Кобахідзе на ворота «Металурга» вискочив Мемешев. Редван міг прострілювати вздовж воріт повз воротаря на Бікфалві, який би вже, напевно, і цього разу не промахнувся з метрової відстані. Але Мемешев виявив жадібність і що є сили пробив у голкіпера.

Нічия не дозволила «Волині» продовжити боротьбу за шосте місце. Лучани фінішували сьомими.

Усі волинські вболівальники вдячні команді за хороший сезон, проведений в екстремальних умовах. Футболісти практично від нового року не отримували заробітної плати. Якби не цей фінансовий фактор, який звичайно лежить на гравцях і тренерах клубу, «Волинь» цілком могла б уже цього року дебютувати у єврокубках. Але зараз усі волинські уболівальники сподіваються лише на одне – що наступний сезон буде…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися