У Луцькому прикордонному загоні виявили корупціонера
Волинь

У Луцькому прикордонному загоні виявили корупціонера

5 червня 2015, 09:24
0
0
Сподобалось?
0

Cпівробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби  виявили правопорушника серед персоналу Луцького прикордонного загону. Під час проведення часткового стройового огляду зміни прикордонного наряду одного із пунктів пропуску загону у кишенях прикордонника виявили 10 тисяч білоруських рублів та 627 гривень. Хоча суми невеликі, проте при собі прикордонник взагалі не повинен був би мати грошей.

Військовослужбовця відсторонили від виконання службових обов’язків. За даним фактом призначено службове розслідування, після якого прикордонника, скоріш за все, буде звільнено з відповідними правовими наслідками.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527 63 63, аби запобігати таким ганебним вчинкам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися