Звільнили керівника ДП «Волиньвугілля»
Волинь

Звільнили керівника ДП «Волиньвугілля»

5 червня 2015, 10:12
0
0
Сподобалось?
0

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин підписав наказ про звільнення з посади генерального директора ДП «Волиньвугілля» Михайла Гарбузюка.

Про це інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Представники шахтарських колективів та профспілки гірників неодноразово нарікали на методи керівництва пана Гарбузюка й вчинені ним порушення. Вивчивши передані шахтарями документи голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підтримав позицію гірників. Після чергової зустрічі з представниками ДП «Волиньвугілля» Володимир Петрович офіційним листом поінформував Володимира Демчишина, що облдержадміністрація «підтримує позицію гірників області та просить якнайшвидше прийняти рішення про звільнення Гарбузюка Л.М. із займаної посади».

- Моя позиція: потрібні зміни, і кадрові також, – підкреслив Володимир Гунчик, зустрічаючись у середині травня із представниками шахтарських колективів та профспілковим активом. – Вважаю, що ДП «Волиньвугілля» варто реорганізувати у шахтоуправління, до складу котрого увійде 10-та «Нововолинська» та 1-ша «Бужанка». Але новоутворена структура повинна підпорядковуватися напряму міністерству. Директор шахтоуправління одночасно має керувати також і 10-ю шахтою. І це має бути людина з чітким баченням, бо кошти, як надійдуть із бюджету, оперативно й ефективно слід освоїти. Відповідну ідею погодили у міністерстві, бо в такий спосіб уникнемо додаткових оперативних витрат. Що ж до «Бужанки», то тут колектив має запропонувати свою людину. Нехай кандидат розробляє бізнесплан і будемо говорити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися